Podjetje Atos d.o.o. z več kot 25-letno tradicijo je v letih delovanja utrdilo sloves zaupanja vrednega, strokovnega in zanesljivega partnerja, specializiranega za razvoj in implementacijo programske opreme za krmiljenje in vodenje procesov v industriji. V podjetju delujemo strokovnjaki, ki smo se na področju avtomatizacije procesov v industriji kalili v nekdanjem podjetju Iskra Avtomatika, nato pa začrtali lastno pot ter strankam ponudili individualen pristop.

Izhodiščno področje delovanja (tehtalno/dozirni procesi, visokoregalna skladišča, integralni transport v tovarnah ….) smo razširili še na jeklarsko, kemijsko in prehrambeno industrijo. Uspešno smo zaključili tudi številne projekte na področju proizvodnje izolacijskih materialov (kamena volna).

Projekte izvajamo v Sloveniji, v državah bivše Jugoslavije, v Evropi in po svetu. Delo na projektih nas je popeljalo tudi na Bližnji vzhod, v Azijo in Avstralijo

 

VIZIJA

Ponosni smo, da smo s trudom, jasnimi cilji in trdim delom vzpostavili zanesljive partnerske povezave in smo tako v Sloveniji kot širše prepoznavni po naši kakovostni izvedbi projektov. Tudi v prihodnje želimo ohranjati stabilno poslovanje ter utrjevati partnerska sodelovanja z našimi zadovoljnimi naročniki.

 

ZAKAJ IZBRATI NAS

 

  • Dela izvaja izkušena ekipa z več kot 30-letnimi izkušnjami,
  • odlikujeta nas odlična strokovna podkovanost in profesionalna oprema,
  • naša pomembna konkurenčna prednost je izjemna prilagodljivost željam naročnika,
  • zagotavljamo vam hiter odziv in izvedbo projekta,
  • o kakovosti našega dela pričajo številne reference doma in v tujini,
  • zadovoljstvo naših strank postavljamo na prvo mesto.